Hotel Cota 1400 Sinaia, termeni si conditii.
Misiune si valori Hotel Cota 1400 Sinaia

COPYRIGHT

Design-ul si continutul sit-ului web www.hotel-cota1400.ro si a newsletter-ului Hotel Sinaia Cota 1400 sunt proprietatea intelectuala a SC OZON COTA 1400 SRL. Orice incercare de copiere, instrainare sau frauda se pedepeste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al SC OZON COTA 1400 SRL.

DISCLAIMER

Pentru a ne imbunatati serviciile, este posibil sa culegem anumite date legate de popularitatea subiectelor care sa ne ajute sa livram informatii cat mai relevante pentru abonatii nostri. Aceste date sunt strict confidentiale si nu vor fi instrainate.

NEWSLETTER

ABONARE - Abonarea la newsletterul Hotel Sinaia Cota 1400 esta gratuita si implica acordul tau asupra Termenilor si Conditiilor.
SCHIMBAREA ADRESEI DE EMAIL - Daca vei dori sa primesti newsletter-ul la o alta adresa de email o poti face urmand instructiunile de la sfarsitul fiecarui newsletter primit pe email.
DEZABONARE - Inscrierea la newsletter se realizeaza automat si in momentul optarii pentru autentificare. Daca vei dori sa te dezabonezi de la newsletterul Hotel Sinaia Cota 1400 si sa nu mai primesti mesaje din partea noastra o poti face cu un simplu click pe linkul din partea de jos a oricarui newsletter primit pe email.
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE - Suntem 100% anti-spam si nu inchiriem, vindem sau instrainam sub nici o forma datele abonatilor nostri unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege sau la solicitarea expresa a unor organisme de stat. In sit-ul web si in newsletter exista facilitati de a trimite un exemplu de newsletter prietenilor tai. Adresele de email folosite in motorul de trimitere unui prieten nu se inregistreaza in baza noastra de date.
RETRIMITERE (FORWARD) - Se poate retrimite (forward) oricui newsletterele pe care le primesti de la Hotel Sinaia Cota 1400, fara a opera, insa, modificari asupra continutului si structurii lor - si numai pentru a fi folosite in scopuri personale, non-comerciale.


Pentru intrebari, sugestii sau reclamatii scrieti-ne la adresa webmaster@hotel-cota1400.ro .