Hotel Sinaia Cota 1400, misiune si valori.

Hotel Cota 1400 Sinaia
Hai la Hotel Sinaia Cota 1400Misiune si valori Hotel Cota 1400 Sinaia

Hotelul Sinaia Cota 1400 reprezinta un loc special, cald, intim, aproape de natura si de oameni a carui dorinta este de a oferi o experienta placuta oaspetilor sai.

Recunoasterea de care se bucura, continuand traditia inceputa in 1939, se datoreaza efortului constant de imbunatatire a bazei materiale si a serviciilor si de protejare a mediului, precum si pasiunii, increderii si confidentialitatii angajatilor.

Hotelul reprezinta in prezent o afacere de familie, nefiind integrat intr-un lant hotelier. Prin investitiile realizate se doreste, in completarea accesului la atmosfera speciala a acestui colt de natura, aducerea unui aer de modernitate si confort. Proprietarii, aflati la inceput de drum, se bazeaza pe o etica solida, avand ca valori onestitatea, buna credinta, loialitatea, implicarea, eficienta si pasiunea.

Misiunea hotelului este de a servi industria ospitalitatii din Romania prin oferirea unor servicii flexibile, responsabile, profesionale atat pentru turismul de afaceri precum si pentru petrecerea vacantelor, prin cresterea calitatii operatiunilor si a performantei financiare a hotelului. Punerea in practica a strategiilor tine cont de balanta intre nevoile clientilor, angajatilor, partenerilor si investitorilor, respectand diversitatea lor.

Viziunea companiei este de a oferi cele mai accesibile financiar servicii hoteliere de calitate din Sinaia.