Hotel Cota 1400 te intampina intr-un cadru plin de spectacol si maretie.

Hotel Sinaia Cota 1400
Hai la Hotel Sinaia Cota 1400Despre noi Hotelul Sinaia Cota 1400

Hotel Sinaia Cota 1400 reprezinta un loc special, cald, intim, aproape de natura si de oameni a carui dorinta este de a oferi o experienta placuta oaspetilor sai.
Hotel Sinaia Cota 1400 te invita intr-o lume speciala, plina de frumusete si eleganta, spectacol si maretie, placere si incantare, intr-un loc ce vine in intampinarea oricaror nevoi, indeplineste orice dorinte, depaseste asteptarile.TURISTII la Hotel Sinaia Cota 1400

Oferte pentru turisti la Hotel Sinaia Cota 1400Hotel Sinaia Cota 1400 este o oaza de caldura pentru oaspeti, reprezentand singura varianta de servicii de calitate din Sinaia la aceasta altitudine. Peisaje mirifice si incantatoare se impletesc armonios peste tot pe langa Hotel Sinaia Cota 1400.
Mai aproape de cer si de Dumnezeu, avand lumea la picioare, ce ti-ai putea dori mai mult decat sa colinzi spatiul maret al muntelui, sa te destinzi, sa schiezi sau sa savurezi un pahar de vin alaturi de cei dragi. Acestea sunt senzatii si sentimente ce le poti gasi intr-un singur loc: Hotel Sinaia Cota 1400.

Meditatia, comuniunea cu natura, aerul curat ce te invadeaza, intimitatea, lumina stelelor sus, lumina orasului jos, imponderabilitatea aparenta, fosnetul brazilor mangaiati de vant, incaruntiti in mijlocul anotimpului alb, renascand spectaculos in perioada copilariei anului, mormaitul baritonal al ursului vizitator, toate coroborate cu acordul fin al pianului din barul de zi din Hotel Sinaia Cota 1400, basul profund al boxelor din discoteca, aburul planand asupra farfuriei dominata de feluri alese, cada umpluta cu lacrimile cerului ce-ti alinta fiece particica a corpului dornic de dezmierdare, sauna in interiorul careia eul fiecaruia doreste purificarea, sentimentul de siguranta, decenta si confort fac ca orice calator sa-si doreasca prezenta in mod concret, repetat si in totalitate in sanul lui doar la Hotel Sinaia Cota 1400, singurul loc care iti poate oferii toate acestea la un loc!
Iti aduci aminte cum este sa te relaxezi? Este sezonul plimbarilor in natura... vino in aceasta lume speciala, te invitam la Hotel Sinaia Cota 1400!


COMPANII la Hotel Sinaia Cota 1400

Oferte pentru companii la Hotel Sinaia  Cota 1400Hotel Sinaia Cota 1400 reprezinta locatia ideala pentru orice tip de eveniment business oferind spatii de intalniri si reuniuni ce raspund cerintelor actuale ale calatorilor oameni de afaceri sau clientelei corporate.
Salile multifunctionale de la Hotel Sinaia Cota 1400 au fost gandite sa raspunda organizarii diferitelor tipuri de evenimente: congrese, seminarii, workshopuri, incentiveuri, traininguri, team buildinguri, prezentari, conferinte de presa, intalniri de afaceri, la fel ca si banchete, prezentari de moda sau cine de gala. Toate acestea imbinate cu aerul puternic de la inaltime si impresionanta priveliste a orasului Sinaia si a Vaii Prahova le puteti savura din plin doar la Hotel Sinaia Cota 1400.

La Hotel Sinaia Cota 1400 se ofera toti cei cinci factori care sa motiveze si sa inspire: dotari de specialitate... tehnologii de ultima ora... servicii de calitate... suport continuu... o lume speciala..., totul pentru a te ajuta sa creezi un eveniment memorabil. Personalul experimentat de la Hotel Sinaia Cota 1400 are grija de orice detaliu si te asiguram ca, nu doar vom indeplini toate necesitatile, ci va vom intrece asteptarile. Atmosfera relaxanta si eleganta de la Hotel Sinaia Cota 1400 impreuna cu serviciile de calitate vor da o tenta speciala evenimentului!
Fie ca doresti sa organizezi o mica intalnire de afaceri... sau o conferinta internationala, Hotel Sinaia Cota 1400 promite sa creeze din evenimentul tau o poveste de succes despre care sa se povesteasca cu placere si sa reveniti cu drag in acest loc magnific Hotel Sinaia Cota 1400!